Cookies med chokolade
SPONSORERET indhold

Cookies med chokolade

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
20. okt. 2011 | Opskrift | Hjemmet
(ca. 20 stk.)

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Bagetid: 7-8 min.
Dejen er fryseegnet
Ingredienser:
175 g hvedemel
½ tsk bagepulver
125 g smør
150 g farin
½ tsk vaniljesukker
1 æg (str. L)
75 g nødder
175 g mørk chokolade

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Sigt mel og bagepulver sammen.
  3. Pisk smør og farin cremet og tilsæt vanilje og æg.
  4. Rør melblandingen i og tilsæt grofthakkede nødder og chokolade.
  5. Sæt dejen med skeer (ca. 30 g pr. kage) og god plads på bageplader med bagepapir og bag kagerne 7-8 min. – til de er gyldenbrune i kanten.
  6. Lad dem stå på pladerne 5 min., før de flyttes over på en rist til afkøling.
  7. Opbevar i en kagedåse.