Cookies med kokos og chokolade
SPONSORERET indhold

Cookies med kokos og chokolade

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Alle elsker cookies! Disse sprøde cookies smager skønt og laves med kokos og chokolade, der sammen er en fantastisk kombination.

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Martin Dyrløv
19. okt. 2020 | Mad | Hjemmet
ca. 18 stk. | Total: 35 min | Arbejdstid: 25 min

Ingredienser

  • 100 g fuldkornshvedemel (eller alm. hvedemel)
  • 50 g kokosmel
  • 50 g havregryn
  • 1 tsk. bagepulver
  • ¼ tsk. salt
  • 75 g blødt smør
  • 75 g sukker
  • 50 g farin
  • 1 æg str. L
  • 1 tsk. vaniljesukker
  • 125 g mørk chokolade (groft hakket)

Sådan gør du:

  1. Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
  2. Bland mel, kokosmel, havregryn, bagepulver og salt godt sammen.
  3. Pisk smør, sukker og farin cremet i 2-3 min., og pisk æg og vaniljesukker i.
  4. Rør melblandingen i dejen á et par omgange, og tilsæt groft hakket chokolade.
  5. Form dejen til kastanje-store kugler (à ca. 30 g), og læg dem på 2 bageplader med bagepapir. Tryk dem lidt flade med fingrene eller en gaffel.
  6. Bag kagerne i 10-12 min. De må gerne være lidt underbagte i midten.
  7. Lad kagerne stå på pladerne i 2-3 min., og flyt dem så over på en rist til afkøling.
  8. Læg kagerne i en kagedåse.

Anbefalet til dig