SPONSORERET indhold
Cremet selleri-kartoffel-suppe
4
Ingredienser
1 hakket løg
2 knuste fed hvidløg
2 tsk olivenolie
2 store bagekartofler i tern
1 selleriknold i tern
1 tsk spidskommen
7½-1 liter grøntbouillon
2 dl fløde 9 % gerne mere
salt, friskkværnet peber
citronsaft.
Servering:
75g røget laks i små, tynde skiver.
1 bdt dild
4 ristede skiver rugbrød.
Næringsindhold
-
Energi pr. person:450 Kcal
-
Fedt:19 %
-
Protein:14 %
-
Kulhydrat:67 %
Sådan gør du
- Sautér løg og hvidløg kort i varm olie, før kartoffel- og selleritern tilsættes sammen med spidskommen og svitses i 2-3 minutter.
- Hæld grøntbouillon ved, og lad det hele snurre under låg, til kartofler og selleri er møre.
- Blend suppen med fløde, salt, peber og rundhåndet citronsaft samt evt. yderligere spidskommen og spæd med bouillon til ønsket konsistens.
- Anret suppen i skåle med små stykker røget laks samt dildkviste og servér med ristet rugbrød.