Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Crostini opskrift med kikærtemos
Foto: Line Thit Klein Crostini med grov kikærtemos og oregano

Crostini opskrift med kikærtemos

Crostini med grov kikærtemos og oregano

4
Print

1 flute
1 dåse kikærter
½ citron
olivenolie
1 fed hvidløg
oregano
salt.

Sådan laver du crostini

1. Varm ovnen op til 200 gr. Skær brødet i skiver, dryp med en smule olie og rist brødet i ovnen i 5-8 min.

2. Lav en grov mos af kikærterne ved at bruge en en gaffel eller en stavblender. Tilsæt 1-2 spsk citronsaft og 2-3 spsk olivenolie. Smag til med salt.

3. Halvér hvidløgsfeddet og gnid det ristede brød på den ene side med hvidløgsfeddet. Smør kikærtermosen på, dryp med lidt olie og pynt med lidt frisk oregano. Servér.

Se, hvad vi ellers skriver om: Mos, Vegetarret, Tapas, Italiensk mad, Vegetarisk og Forret