Opskrift på crostini med pebermakrel og peberrodsrødbede
SPONSORERET indhold

Crostini med pebermakrel og peberrodsrødbede

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Liselotte Gais Kjeldsen og Betina Repstock Foto: ALT for damerne
27. mar. 2010 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

1 groft landflutes
1 pebermakrel-filet
100 g rå rødbede
100 g syltet rødbede
1 cm peberrod, revet
2 spsk tyttebærsyltetøj
Salt og peber
babyspinatblade til pynt.

Sådan gør du

Skær brødet i skiver og rist dem lysebrune. Træk skindet af makrellen og skær den i mundrette bidder. Riv den rå rødbede groft, hak de syltede og bland dem i, og smag til med peberrod, tyttebær, salt og peber. Kom rødbede-blandingen og spinat på crostinierne og læg makrellen ovenpå.