SPONSORERET indhold
Crostini med tomatsalsa eller blomkål
Crostine er små skriver ristet brød. De kan laves helt enkelt med lidt hvidløg og en god olie, men kan også serveres med fyld. Crostini er velegnet som en hurtig og velsmagende forret.
(4 stk.)
Ingredienser
4 skiver ristet brød (f.eks. flutes)
3 mellemstore, modne tomater (grofthakkede)
2 hvidløgsfed (finthakkede)
2 spsk basilikum (fintpillet)
1 spsk olivenolie
salt og peber
Til blomkålsvarianten:
250 g blomkålsbuketter (små)
2 spsk rosiner
2 spsk pinjekerner
1-2 spsk olivenolie
- Bland de hakkede tomater med hvidløg, basilikum og olie. Smag til med salt og peber. Kom det først på brødene lige før servering.
- Blomkålsversionen:
Kog blomkålsbuketterne møre i letsaltet vand, men så de stadig har sprødhed (ca. 2 min.) Hak dem fint med rosiner og pinjekerner. Bland olien i og fordél blandingen på ristede småbrød.