Opskrift på grillet brød med ovnbagt torsk
SPONSORERET indhold

Crostino con Insalata di Merluzzo

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Restaurant Acquamarina Foto: Henrik Freek
29. jul. 2010 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

500 gr torskefilet
50 gr soltørrede tomater fra Burgio
50 gr sorte Taggiasca-oliven (eller andre små, sorte oliven fra Italien)
Ekstra jomfru olivenolie fra Marco Viola
Kryddersalt fra Sosalt (Ren havsalt, ’Limone’ eller ’4 pepi’ er gode til denne ret)
100 gr cherry tomater
Hakket persille
Hakket hvidløg
Timian
1 Filonebrød fra Il Fornaio

Sådan gør du

Læg torsken på en ovnfast fad og drys den med salt, peber, olie og timian. Fisken bages i en forvarmet ovn ved 200 grader i cirka 15-20 minutter, til kødet ’flager’. Fisken tages ud af oven og køles ned, og kødstykkerne blandes herefter med de hakkede soltørrede tomater, cherrytomater i halve, dem hakkede persille, oliven og olie. smag til med salt og peber. Brødet skæres i skiver og ristes på grillen eller i ovnen, hvorefter det smøres med torskeblandingen. Slut af med lidt salt og en god stråle olivenolie på toppen.