Det er vaffeltid!
SPONSORERET indhold

Det er vaffeltid!

Temperaturen nærmer sig nattefrost og efterårsferien er lige om hjørnet - det er med andreordtid til varme sprøde vafler med masser af syltetøj, sukker og måske en klat flødeskum.

Foto: Christian Petersen
11. okt. 2012 | Opskrift | BoligLiv

VAFLER MED SYLTETØJ
Perfekte til lækkersult på en regnvejrsdag eller en råkold efterårsdag.

(15 stk.)
300 g mel
50 g sukker
1 dl øl
4 æg
175 g smeltet smør
2 dl piskefløde

Tilbehør: syltetøj, sukker og evt. flødeskum

1.
Rør alle ingredienserne sammen. Pisk fløden til skum, og vend den i dejen.
2.
Lad dejen så i køleskabet i 30 minutter, imens du varmer et vaffeljern op.
3.
Bag vaflerne på jernet, og server dem varme med brombærsyltetøj.