Dildschnitzler

Foto: Thomas Hergaard

Dildschnitzler - opskrift fra Hjemmet

Dildschnitzler

En nem opskrift på schnitzel med dild

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 2 personer
Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Stegetid: 12 min.
2 skinkeschnitzler à 150 g
15 g smør
1 lille løg
1 fed hvidløg
1 lille blomkål
1 dl fløde
frisk dild
salt og peber
Tilbehør:
Nye kartofler

  1. Krydr skinkeschnitzlerne med salt og peber og brun dem på en pande med smør.
  2. Tag kødet af panden og steg nu finthakket løg og hvidløg. Tilsæt blomkål i små buketter og steg under omrøring et par min. Tilsæt fløde og kog det igennem.
  3. Læg kødet på panden og tilsæt masser af fintsnittet dild og friskkværnet peber. 
  4. Server med nye kartofler.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Kød, Schnitzel og Hovedret

610x200_woordy_knap2.jpeg