Dildschnitzler
SPONSORERET indhold

Dildschnitzler

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En nem opskrift på schnitzel med dild

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
24. apr. 2013 | Opskrift | Hjemmet
2 personer

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Stegetid: 12 min.
2 skinkeschnitzler à 150 g
15 g smør
1 lille løg
1 fed hvidløg
1 lille blomkål
1 dl fløde
frisk dild
salt og peber
Tilbehør:
Nye kartofler

  1. Krydr skinkeschnitzlerne med salt og peber og brun dem på en pande med smør.
  2. Tag kødet af panden og steg nu finthakket løg og hvidløg. Tilsæt blomkål i små buketter og steg under omrøring et par min. Tilsæt fløde og kog det igennem.
  3. Læg kødet på panden og tilsæt masser af fintsnittet dild og friskkværnet peber. 
  4. Server med nye kartofler.