Drænet yoghurt med sirup og bær
SPONSORERET indhold

Skøn drænet yoghurt med sirup og bær

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Drænet yoghurt smager skønt og fungerer perfekt som både morgenmad og dessert. Prøv denne opskrift med sirup og bær på toppen.

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
25. jun. 2011 | Opskrift | Hjemmet

Ingredienser

Arbejdstid: 15 min.
Trækketid: 30 min.
Kogetid: 5 min.
Ikke fryse-egnet
(2 personer)
1/2 liter yoghurt naturel
125 g ribs
50-75 g solbær
3 spsk ahornsirup
1/4 stang vanilje (eller 1/4 tsk vaniljesukker)

  1. Hæld yoghurten til afdrypning i et kaffefilter mindst 30 min.
  2. Rib ribs og solbær, skyl dem og lad dem dryppe godt af. Kom dem på en lille pande sammen med ahornsirup og varm dem forsigtigt igennem. Hæld dem i en skål til afkøling.
  3. Skrab yoghurten ud af kaffefiltret og rør den sammen med vaniljekorn eller vaniljesukker.
  4. Fordel yoghurten i to glas og top op med bær og sirup.