SPONSORERET indhold
Eksotisk rejesalat
4
Ingredienser
400 g store tigerrejer
ganske lidt olie til stegning
1 fed hvidløg
¼-½ tsk knust chili (sambal oelek)
2-3 fennikelknolde
1 bdt. forårsløg
1 lille glas kapers
1 spsk olivenolie
1 spsk hvid balsamico
salt, peber
rucola
300 g groft brød.
Næringsindhold
-
Energi pr. person:338 Kcal
-
Fedt:17 %
-
Protein:32 %
-
Kulhydrat:51 %
Sådan gør du
Lynsteg rejerne 2-3 minutter i olie, krydr med knust hvidløg og chili og sæt dem til afkøling.
Snit fennikelknoldene og forårsløgene fint.
Vend rejer, fennikel, forårsløg og kapers i en marinade af olie, balsamico, salt og peber. Drys med rucola og servér med brød.