Opskrift på eksotisk rejesalat
SPONSORERET indhold

Eksotisk rejesalat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Gitte Heidi Rasmussen Foto: Andreas Wiking
09. okt. 2009 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

400 g store tigerrejer
ganske lidt olie til stegning
1 fed hvidløg
¼-½ tsk knust chili (sambal oelek)
2-3 fennikelknolde
1 bdt. forårsløg
1 lille glas kapers
1 spsk olivenolie
1 spsk hvid balsamico
salt, peber
rucola
300 g groft brød.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    338 Kcal
  • Fedt:
    17 %
  • Protein:
    32 %
  • Kulhydrat:
    51 %

Sådan gør du

Lynsteg rejerne 2-3 minutter i olie, krydr med knust hvidløg og chili og sæt dem til afkøling.

Snit fennikelknoldene og forårsløgene fint.

Vend rejer, fennikel, forårsløg og kapers i en marinade af olie, balsamico, salt og peber. Drys med rucola og servér med brød.