Fiskeburger
SPONSORERET indhold

Fiskeburger med paneret fisk

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
24. apr. 2013 | Opskrift | Hjemmet
(2 personer)

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Stegetid: 5 min.
Ikke fryse-egnet
250 g torske- eller rødspættefilet (eller køb færdigpaneret fisk)
50 g durummel
1-2 spsk olie
1 hårdkogt æg
3-4 cornichoner
1 spsk kapers
2-3 kviste persille
4-5 spsk Dijonnaise
2 boller
grøn salat
salt og peber

  1. Krydr fileterne med salt og peber og vend dem i durummel.
  2. Hak æg, cornichoner, kapers og persille og rør det sammen med Dijonnaise. Smag til med salt og peber.
  3. Steg fisken gylden på en pande med olie – et par min. på hver side og anret i lune, flækkede boller med salatblade og dressing.