Nem sorbet
SPONSORERET indhold

Frisk og sød sommerdessert: Ferskensorbet

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Skøn og nem sorbet med sommerens søde ferskner. Du kan også lave sorbeten med nektariner eller abrikoser. Se her, hvordan du laver sommerens sødeste sorbet:

Af: Cecilie Svensson Foto: Line Thit Klein
05. aug. 2018 | Opskrift | ALT for damerne
Giver ca. 800 ml sorbet | Total: 15 min

Ingredienser

Ca. 800 ml.

10 modne ferskner
½ dl citron- eller limesaft
200 g sukker
1 dl vand

Sådan laver du sorbet af ferskener

1. Skær fersknerne i store tern, og blend dem med citronsaft, sukker og vand til en tyk pure.

2. Hæld i en lufttæt beholder med låg, og lad den fryse mindst 6 timer i fryseren, pisk i sorbeten en gang i timen.

3. Alternativt kan sorbeten fryse, til den er helt frossen, hvorefter den blendes, så sukkerkrystallerne bliver så små som muligt – frys herefter isen igen i en times tid. Har du en ismaskine, kan sorbeten fryses på den efter ismaskinens anvisninger.

4. Servér sorbeten, som den er, eller med lidt kold fløde hældt ud over. Perfekt på en varm sommerdag.



Anbefalet til dig