Opskrift på frisk rabarbercrumble
SPONSORERET indhold

Frisk rabarbercrumble

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Der skal være plads til dessert i ferien. Prøv denne sukkerfri rabarbercrumble.

Af: Majbritt Louring Engell Foto: Mikkel Adsbøl
22. jul. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
6

Ingredienser

500 g friske rabarber
1,5 tsk vanilje
1 tsk flydende sødemiddel
40 g mandler
40 g cashewnødder
40 g kamutmel
50 g rugflager
30 g hørfrø
50 g Bagesød eller Perfect fit
60 g smør
Tilbehør: fx sukkerfri vaniljeis fra isis eller Hjem-is bilen

Sådan laver du rabarbercrumble

Skær rabarber i små stykker på ca. 1 cm. længde og kom dem i en gryde sammen ½ dl vand og en ½ tsk. vanilje
Giv rabarberne et kort opkog, ca. 1 min med låg på og tag derefter rabarberne af varmen og hæld vandet fra.
Tilsæt resterende vaniljepulver mere samt flydende sødemiddel
Hak mandler og cashewnødder groft og bland det med
Rør de hakkede mandler og cashewnødder, kamutmel, rugflager, hørfrø, Bagesød og smør sammen til en smuldre dej.
Fordel kompotten i små ovnfaste skåle og top med smuldredej. Bag kagerne ved 180 grader i ca.
10-15 min til overfladen er gylden. Lad dem køle lidt af, før du serverer dem.
Servér kagerne lune evt. med sukkerfri vaniljeis eller flødeskum.

PRØV OGSÅ: Rabarber-crumble tærte