Opskrift på friske forårsruller med rød og hvidkål
SPONSORERET indhold

Friske forårsruller med rød og hvidkål

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Louise Bruun Foto: Mikkel Adsbøl
11. mar. 2011 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

Kyllingestykker der blevet stegt på panden i kokosolie
1 håndfulde fintstrimlet hvidkål
1 håndfuld fintstrimlet rødkål
½ fintstrimlet agurk
1 gulerod
2 håndfulde bønnespirer
4 forårsløg fintstrimlet
1 bundt thaibasilikum grofthakket
1 bundt mynte grofthakket
Rispapir

Sauce til forårsrullerne
4 spsk tamarisauce
2 spsk sesamolie
½ citron, saften heraf
3 cm friskrevet ingefær.

Steg kyllingestykkerne på panden i kokosolie, og lad dem køle af, inden du skærer dem i mindre stykker. Snit grøntsagerne og blødgør rispapiret med lidt vand i ca. 30 sekunder – et stykke ad gangen. Læg det på en tallerken og fordel fyldet på midten. Fold rispapiret rundt om fyldet, skær forårsrullerne over på midten, så den ene side er åben. Bland alle ingredienserne.

Tamarisauce
Tamari er en japansk soja, som er sundere, og ikke indeholder tilsætningsstoffer. Det er baseret på mælkesyregærede bønner, og mælkesyrebakterier er et super godt tilskud til vores tarmflora. Og så smager det 1.000 gange bedre end almindelig soja!