Frøbrød
SPONSORERET indhold

Frøbrød

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Saftigt madbrød - godt til supper og som snack.

Af: Vægtkonsulenterne Foto: Vægtkonsulenterne
03. feb. 2014 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

1 æg
1 æggehvide
100 g revet mager ost
75 g revet gulerod
5 g olie
50 g skyr
1½ dl frø og kerner
½ dl fiberhusk
1 dl vand
½ tsk salt
1 tsk bagepulver
1 dl mandler

Sådan gør du:

Ælt alle ingredienserne sammen. Supplér med lidt ekstra vand, hvis dejen virker tør.

Bred dejen ud på bagepapir, ca. 2 cm tyk. Bag brødet ca. 50 minutter ved 190 grader, til det er gyldent og gennembagt.

Vælg frit mellem frø og kerner, f.eks. chiafrø, sesamfrø, femkornsblanding, solsikkekerner, græskarkerner osv.