SPONSORERET indhold
Frugtsalat med appelsinsirup
Af: Vibeke Lehn og Maiken Christensen
Foto: Andreas Wiking
4
Ingredienser
Appelsinsirup:
1 dl vand
1 dl sukker
lidt tyndskåret skal af usprøjtet appelsin
saft af 1 appelsin.
Frugtsalat:
4 kiwifrugter
1 frisk ananas i skiver
kødet af 1 mango
50 g blå druer uden sten
frisk mynte.
Næringsindhold
-
Energi pr. person:230 Kcal
-
Fedt:5 %
-
Protein:3 %
-
Kulhydrat:92 %
Sådan gør du
Kog vand, sukker og appelsinskal under omrøring, til sukkeret er opløst. Kog derefter siruppen yderligere et par minutter ved rask varme. Flyt gryden fra varmen og rør appelsinsaft i siruppen. Lad siruppen afkøle.
Bland frugten i en skål og fordel siruppen over. Lad evt. salaten trække til serveringen, hvor den fordeles i skåle og pyntes med frisk mynte.