Fyldt mørbrad med appelsinsalat
SPONSORERET indhold

Fyldt mørbrad med appelsinsalat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

<br><br>Kalorier 299 kcal<br> Protein 23 g 31%<br> Kulhydrat 25 g 38%<br> Fedt 10 g 31%<br> Kostfibre 6 g<br>

22. nov. 2013 | Opskrift | Hjemmet
(1 person)

Ingredienser

85 g svinemørbrad
3 stk. soltørrede tomater
15 g daggammelt brød (uden skorpe)
1 spsk persille (hakket)
peber
1–2 tsk sennep
1 dl bouillon
Fennikel-appelsinsalat:
1 appelsin (skiver)
100 g fennikel (strimler)
rucolasalat
1–2 tsk citronolivenolie
salt og peber

  1. Puds mørbraden af for fedt og sener. Pres et hul igennem kødet med skaftet af en grydeske.
  2. Hak soltørrede tomater, brød, persille og peber i en minihakker og stop fyldet ind i mørbraden.
  3. Læg mørbraden i et lille, ovnfast fad. Smør oversiden med sennep, hæld bouillon ved og bag den i en 200 grader varm ovn i ca. 30 min.
  4. Vend appelsin, fennikel og rucolasalat sammen i en skål. Fordel citronolie over og krydr med salt og peber.
  5. Skær mørbraden i skiver og servér salaten til.

    Find flere kalorielette opskrifter i én af
    Vægtkonsulenternes mange opskriftsbøger »