Ingredienser
85 g svinemørbrad
3 stk. soltørrede tomater
15 g daggammelt brød (uden skorpe)
1 spsk persille (hakket)
peber
1–2 tsk sennep
1 dl bouillon
Fennikel-appelsinsalat:
1 appelsin (skiver)
100 g fennikel (strimler)
rucolasalat
1–2 tsk citronolivenolie
salt og peber
- Puds mørbraden af for fedt og sener. Pres et hul igennem kødet med skaftet af en grydeske.
- Hak soltørrede tomater, brød, persille og peber i en minihakker og stop fyldet ind i mørbraden.
- Læg mørbraden i et lille, ovnfast fad. Smør oversiden med sennep, hæld bouillon ved og bag den i en 200 grader varm ovn i ca. 30 min.
- Vend appelsin, fennikel og rucolasalat sammen i en skål. Fordel citronolie over og krydr med salt og peber.
- Skær
mørbraden i skiver og servér
salaten til.
Find flere kalorielette opskrifter i én af
Vægtkonsulenternes mange opskriftsbøger »