Fiskeolie på den lette måde
Foto: Fiskeolie - på den nemme måde! | Tyggetabs der smager godt og indeholder alle de vigtige omega-3 fedtsyrer,

Fiskeolie på den lette måde

Giv dine børn fiskeolie - på den nemme måde!

Sponsoreret: At få børn til at spise fiskeolie er nemmere sagt end gjort. De fleste børn er nemlig ikke vilde med smagen af fisk - og at sluge en fiskeolietabs er en næsten uoverkommelig opgave.

Sponseret indhold Af Annonce 16.maj.2017 Mad

Derfor har Anjo udviklet en tygge gélé tabs: Eskimo-3 Kids Chewables, der smager godt og indeholder alle de vigtige omega-3 fedtsyrer, som dit barn har brug for.

Fiskeolie vigtigt for dit barn

De sunde fedtstoffer, som Omega-3, der primært fås igennem fisk, er en vigtig næringskilde for dit barns sunde og naturlige udvikling. Fiskeolie stimulerer dit barns vækst og udvikling af hjernen – men desværre går børn meget ofte glip af de gode og sunde fedtstoffer, som fiskeolie indeholder fordi fisk sjældent står øverst på listen med favoritter.

Eskimo-3 Kids Chewables gør det nemt

Med de nye tyggetabs er det endelig blevet nemt at give dit barn de nødvendige og sunde fedtstoffer fra fisk – uden at det skal være en kamp mellem dig og dit barn. Fordi tyggetabs ikke smager er fisk, og fordi de kan tygges, er det noget alle børn kan overskue at indtage.

Fisk uden farlige tungmetaller

Eskimo-3 Kids Chewable er det nyeste kosttilskud i Eskimo-3 serien. Fiskeolien er fremstillet af ansjoser, der ikke ophober tungmetaller og pesticider i kødet, og Eskimo-3 er miljø certificeret af den uafhængige miljøorganisation “Friends of the Sea”, der sikrer et bæredygtigt og miljøvenligt fiskeri.

Fiskeolie er godt for både børn og voksne

Både børn og voksne kan have behov for Omega-3 fedtsyrer, og en række studier har tilmed vist, at gravide kvinder, der supplerer deres kost med fiskeolie under sidste trimester af graviditeten, kan have gavn af fiskeolie.

Eskimo-3 Kids Chewable pakning indeholder 27 gélé tabs, som er nemme at tygge. Produktet har en dejlig smag og duft af appelsin, samtidig med at olien er rig på omega-3 fedtsyrer samt forstærket med biotin og kolin.

Daglig dosis for børn fra 3 år: 1 gélé tabs. Den anbefalede dosis bør ikke overskrides. Det er vigtigt at bemærke, at kosttilskud ikke bør erstatte en varieret kost.

Også velegnet til voksne.

Pris: 98 kr. for 27 géle tabs.

Forhandles hos Matas, Apotek, online, Helsam og i helsekostforretninger.


Henter...