Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Opskrift på gnocchi med tomat & spinat
Foto: Andreas Wiking Gnocchi med tomat & spinat

Opskrift på gnocchi med tomat & spinat

Gnocchi med tomat & spinat

4
Print

1 spsk olivenolie
2 knuste fed hvidløg
1 dåse flåede, hakkede tomater, evt. øko
salt, friskkværnet peber
lidt frisk eller tørret oregano
2 mini-pak af Philadelphia Light a 35 g
500 g gnocchi, f.eks. Rana
1 bakke babyspinat.

Tilbehør:
40 g reven parmesanost
400 g brød.

Energi pr. person:
470 Kcal
Fedt:
18 %
Protein:
15 %
Kulhydrant:
67 %

Sådan gør du

Varm olien og sautér hvidløgene heri under omrøring. Tilsæt tomaterne, krydr med salt, peber samt oregano, lad dem snurre 8-10 minutter og rør flødeosten i.

Kog gnocchierne imens – efter anvisningen på pakningen, og kog spinatbladene med det sidste minut.
Afdryp og bland gnocchi og spinat med saucen, top med bagt parmesan og servér.

Bagt parmesan kan evt. tilberedes i forvejen: Bred den revne parmesan ud som runde eller aflange „kager” på en plade med bagepapir. Bag ved 200- 225 grader i 4-5 minutter, til osten er smeltet og gylden. Tag den ud og lad den afkøle.

Se, hvad vi ellers skriver om: Gnocchi, Sovs, Italiensk mad, Vegetarisk og Hovedret