Opskrift på græskar-karry med kokosmælk
SPONSORERET indhold

Græskar-karry med kokosmælk

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Pernille Skjødt Foto: Line Thit Klein
27. aug. 2010 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

1 løg
1 fed hvidløg, finthakket
1 lille butternut græskar
1 grøn peberfrugt
1½ tsk chili, finthakket
4 dl vand eller grøntsagsbouillon
1 dåse kokosmælk
1-2 spsk citronsaft
salt og peber
½ dl persille, hakket.

Tilbehør: kogte ris.

Sådan gør du

Snit løget i små tern. Skræl græskaret, halvér det og skrab kernerne ud med en ske, og skær græskaret i tern. Halver peberfrugten og fjern stilk og kerner og skær den i tern.
Kom olie i en gryde og steg løg og hvidløg mørt – tilsæt græskar, chili og peberfrugt og rist fortsat ved svag varme 4-5 min.
Hæld vand herved og lad det koge 5 min. yderligere, hæld kokosmælk i gryden og kog, indtil det opnår cremet konsistens. Krydr med lidt citronsaft, salt og peber.