Opskrift på grillede grøntsager med mascarpone-parmesancreme
SPONSORERET indhold

Grillede grøntsager med mascarpone-parmesancreme

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Mira Arkin Foto: Line Thit Klein
19. aug. 2011 | Opskrift | ALT for damerne
4 | Total: 30 min

Ingredienser

 

1 aubergine
1 squash
1 bdt nye løg eller forårsløg
1 peberfrugt
½ dl olivenolie
salt og sort peber
250 g mascarpone
25 g revet parmesan
½ økologisk citron, revet skal heraf

Sådan laver du grillede grønsager

1. Skær aubergine og squash i skiver på ca. 1 cm tykkelse. Rens løgene, og skær evt. store løg i halve. Del peberfrugten i 6 stykker.

2. Varm en grillpande eller en grill op. Pensl grøntsagerne med olie, og grill dem på hver side til de har grillstriber. Anret de grillede grøntsager på et fad, efterhånden som de bliver færdige. Drys de færdiggrillede grøntsager med salt og peber.

3. Bland imens mascarponen med parmesan og citronskal og smag til med salt og peber. Servér de grillede grøntsager sammen med cremen og evt. flutes.

Tip:
Grill gerne flere grøntsager, nu du er i gang. De smager dejligt dagen efter i salater eller sandwich.