Grillet fisk med peberfrugtcreme
SPONSORERET indhold

Grillet fisk med peberfrugtcreme

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Pernille Skjødt Foto: LineThit Klein
08. aug. 2014 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

2 skalotteløg
2 fed hvidløg
2 røde peberfrugter
1 tomat
1 lille håndfuld mandler
½ dl vand
salt, peber og lidt eddike, f.eks. sherryeddike eller balsamico
1 lille håndfuld hasselnødder
75 g spinat
1 lille radicchio-salat
lidt basilikumblade
100 g sorte oliven
2-3 spsk balsamico
2-3 spsk olivenolie
6-8 skærisingfileter eller anden fladfisk i filet
½ potte basilikum
salt og peber
olivenolie
1 citron skåret i både

Sådan gør du

Pil skalotteløg og hvidløg, og snit det fint. Halvér peberfrugterne, fjern kernerne, og skær peberfrugterne i grove stykker, og skær tomaten i både.

Steg skalotteløg og hvidløg i en gryde nogle minutter, tilsæt peberfrugt, tomat og mandler, og steg det fortsat 3-4 min. Tilsæt ½ dl vand, og lad det simre 10 min ved svag varme. Blend det til jævn konsistens, og smag peberfrugtcremen til med salt, peber, olivenolie og lidt eddike f.eks. sherryvineddike eller balsamico.

Hak hasselnødderne groft, og rist dem gyldne på en tør pande. Skyl spinaten, og slyng den. Snit radicchioen groft, og bland med spinat, basilikumblade, sorte oliven, hasselnødder. Tilsæt lidt eddike, f.eks. balsamico, olivenolie, salt og peber. Smag fileterne til med salt og peber, og læg basilikumblade på, og rul dem sammen – sæt evt. en trætandstik i, så den holdes sammen. Pensl med lidt olivenolie, og grill det ca. 5 minutter på hver side.

Servér grillet fisk med peberfrugtcreme, citron og spinatsalat med ristede nødder.

PRØV OGSÅ: Krabbekløer med kold agurkesuppe