SPONSORERET indhold
Salat med pære, valnødder og grillet gedeost
En salt med sødt og syrligt fra pærer og gedeost.
4 |
Total: 20 min
Ingredienser
12 skiver surdejsbrød
200 g gedeost i rulle
olivenolie
4 pærer, skåret ud i halve eller kvarte stykker
100 g valnødder
1 bundt radiser eller ræddiker
1 bakke salat, ca. 300 g. F.eks. rucola, feldsalat, karse og radichio
Dressing rørt af:
2 spsk æble- eller kirsebæreddike
½ dl olivenolie
1 spsk honning
Sådan laver du salaten
Skær gedeosten i skiver og læg dem på brødskiverne. Dryp med olivenolie. Grill brødene i ovnen i ca. 5 min til de er sprøde og gyldne.
Rist pærer og valnødder på en tør pande. Skær ræddiker eller radiser i mindre stykker.
Vend salaterne med pærer, radiser og valnødder. Kom gedeostbrødene ovenpå og dryp med dressingen.