Opskrift på salat med pære, valnødder og grillet gedeost
SPONSORERET indhold

Salat med pære, valnødder og grillet gedeost

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En salt med sødt og syrligt fra pærer og gedeost.

Af: Mette Helbæk Foto: Line Thit Klein
24. feb. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
4 | Total: 20 min

Ingredienser

12 skiver surdejsbrød
200 g gedeost i rulle
olivenolie
4 pærer, skåret ud i halve eller kvarte stykker
100 g valnødder
1 bundt radiser eller ræddiker
1 bakke salat, ca. 300 g. F.eks. rucola, feldsalat, karse og radichio

Dressing rørt af:
2 spsk æble- eller kirsebæreddike
½ dl olivenolie
1 spsk honning

Sådan laver du salaten

Skær gedeosten i skiver og læg dem på brødskiverne. Dryp med olivenolie. Grill brødene i ovnen i ca. 5 min til de er sprøde og gyldne.

Rist pærer og valnødder på en tør pande. Skær ræddiker eller radiser i mindre stykker.

Vend salaterne med pærer, radiser og valnødder. Kom gedeostbrødene ovenpå og dryp med dressingen.