Opskrift på grillet kyllingebryst med koriander-chili-sauce
SPONSORERET indhold

Grillet kyllingebryst med koriander-chili-sauce

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Vibeke Lehn Foto: Andreas Wiking
10. sep. 2010 | Opskrift | ALT for damerne
4 | Total: 30 min

Ingredienser



4 stykker kyllingebrystfilet
salt, peber
1 tsk olie

Koriander- chilisauce:
2 snittede forårsløg
2 fed knust hvidøg
2 udkernede, fintsnittede, røde chili
ca ½ dl hakkede korianderblade
1 tsk sukker
1 spsk fish sauce
3 spsk limesaft.

Kikærtesalat:
1 dåse velafdryppede kikærter
2 – 3 tomater i skiver
2 snittede forårsløg
2 spsk limesaft
1 spsk olivenolie.
400 g brød.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    600 Kcal
  • Fedt:
    20 %
  • Protein:
    29 %
  • Kulhydrat:
    51 %

Sådan gør du

Drys kyllingekødet med salt og peber og grill det ca. 4 minutter på hver side.
Rør alle ingredienserne til saucen sammen og smag den til. Pensl lidt af den over det varme kyllingekød.
Bland alle ingredienser til kikærtesalaten og smag til med salt og peber.
Servér kyllingebrysterne med den resterende sauce og kikærtesalat.