Opskrift på grillet kyllingebryst med koriander-chili-sauce
Foto: Andreas Wiking Grillet kyllingebryst med koriander-chili-sauce

Opskrift på grillet kyllingebryst med koriander-chili-sauce

Grillet kyllingebryst med koriander-chili-sauce

printer Print
preparation Total: 30 minutter
plate 4 Person(er)



4 stykker kyllingebrystfilet
salt, peber
1 tsk olie

Koriander- chilisauce:
2 snittede forårsløg
2 fed knust hvidøg
2 udkernede, fintsnittede, røde chili
ca ½ dl hakkede korianderblade
1 tsk sukker
1 spsk fish sauce
3 spsk limesaft.

Kikærtesalat:
1 dåse velafdryppede kikærter
2 – 3 tomater i skiver
2 snittede forårsløg
2 spsk limesaft
1 spsk olivenolie.
400 g brød.

Energi pr. person:
600 Kcal
Fedt:
20 %
Protein:
29 %
Kulhydrat:
51 %

Sådan gør du

Drys kyllingekødet med salt og peber og grill det ca. 4 minutter på hver side.
Rør alle ingredienserne til saucen sammen og smag den til. Pensl lidt af den over det varme kyllingekød.
Bland alle ingredienser til kikærtesalaten og smag til med salt og peber.
Servér kyllingebrysterne med den resterende sauce og kikærtesalat.

Tip

Lav evt. salaten med de røde kidney beans i stedet for kikærter.


Se, hvad vi ellers skriver om: Chili, Sunde salater, Kylling, Asiatisk mad og Hovedret