Grillet kyllingebryst med koriander-chili-sauce
Ingredienser
4 stykker kyllingebrystfilet
salt, peber
1 tsk olie
Koriander- chilisauce:
2 snittede forårsløg
2 fed knust hvidøg
2 udkernede, fintsnittede, røde chili
ca ½ dl hakkede korianderblade
1 tsk sukker
1 spsk fish sauce
3 spsk limesaft.
Kikærtesalat:
1 dåse velafdryppede kikærter
2 – 3 tomater i skiver
2 snittede forårsløg
2 spsk limesaft
1 spsk olivenolie.
400 g brød.
Næringsindhold
-
Energi pr. person:600 Kcal
-
Fedt:20 %
-
Protein:29 %
-
Kulhydrat:51 %
Sådan gør du
Drys kyllingekødet med salt og peber og grill det ca. 4 minutter på hver side.
Rør alle ingredienserne til saucen sammen og smag den til. Pensl lidt af den over det varme kyllingekød.
Bland alle ingredienser til kikærtesalaten og smag til med salt og peber.
Servér kyllingebrysterne med den resterende sauce og kikærtesalat.
Tip
Lav evt. salaten med de røde kidney beans i stedet for kikærter.