Opskrift på grillet squash med salsa og salat
SPONSORERET indhold

Grillet squash med salsa og salat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Gitte Heidi Rasmussen Foto: Andreas Wiking
20. jul. 2010 | Opskrift | ALT for damerne
4 | Total: 25 min

Ingredienser

2 squash
1 håndfuld rucola
2 spsk kapers
1 fed hvidløg
1 spsk hvidvinseddike
1 spsk olivenolie
salt, peber
500 g store, røde tomater
200 g frisk mozzarella
1 bundt frisk basilikum

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    490 Kcal
  • Fedt:
    30 %
  • Protein:
    18 %
  • Kulhydrat:
    52 %

Sådan gør du

Skær squashene i tynde skiver på langs og grill dem hurtigt på begge sider.
Hak rucola, kapers og hvidløg og rør det sammen med hvidvinseddike samt olivenolie. Smag til med salt og peber.
Hak tomaterne groft, skær mozzarella i mindre stykker og bland med basilikum.
Dryp squashskiverne med rucolasalsa og fordel tomatsalaten oven på.
Servér med groft brød.