SPONSORERET indhold
Grillet squash med salsa og salat
4 |
Total: 25 min
Ingredienser
2 squash
1 håndfuld rucola
2 spsk kapers
1 fed hvidløg
1 spsk hvidvinseddike
1 spsk olivenolie
salt, peber
500 g store, røde tomater
200 g frisk mozzarella
1 bundt frisk basilikum
Næringsindhold
-
Energi pr. person:490 Kcal
-
Fedt:30 %
-
Protein:18 %
-
Kulhydrat:52 %
Sådan gør du
Skær squashene i tynde skiver på langs og grill dem hurtigt på begge sider.
Hak rucola, kapers og hvidløg og rør det sammen med hvidvinseddike samt olivenolie. Smag til med salt og peber.
Hak tomaterne groft, skær mozzarella i mindre stykker og bland med basilikum.
Dryp squashskiverne med rucolasalsa og fordel tomatsalaten oven på.
Servér med groft brød.
Tip
Grill gerne lidt ekstra squash til madpakken – de egner sig rigtig godt som grønt i sandwich.