Grillpølser og varm pastasalat
SPONSORERET indhold

Grillpølser og varm pastasalat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Sommeren er ideal for lækker grillmad. Her i form af pølser og varm pastasalat.

23. jun. 2011 | Opskrift | Hjemmet
4 personer

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Kogetid: 10 min.
Grill-tid: 10 min.
Pastasalat med blomkål (kan serveres både kold og varm):
500 g tørret pasta (f.eks. penne)
2 tsk groft salt pr. liter kogevand
1 blomkålshoved (buketter)
Dressing:
3 spsk olivenolie
1 spsk dijonsennep
1 spsk citronsaft
1 bundt bredbladet persille (hakket)
2 spsk purløg (klippet)
salt og friskkværnet
peber

  1. Tænd grillen. Sæt vand over og kog pastaen som angivet på pakken. Tilsæt blomkålsbuketter de sidste 4 min. af kogetiden.
  2. Lad vandet dryppe godt af. Rør dressingen og bland den med pasta og blomkål. Smag til med salt og peber.
  3. Grill pølserne på alle sider ved middelgod varme (ca. 10 min. i alt eller til de er lige ved at sprække). Vend med en pincet eller to gafler.