Grillstegte squash og tomater med feta og oliven
SPONSORERET indhold

Grillstegte squash og tomater med feta og oliven

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
02. aug. 2011 | Opskrift | Hjemmet

Ingredienser

Arbejdstid: 30 min.
Stegetid: 20 min.
Ikke fryse-egnet
4 squash (ca. 1 kg)
500 g cherrytomater (røde og gule)
2+3 spsk olivenolie
1-2 spsk citronsaft
1 fed hvidløg
frisk basilikum
200 g fetaost
100 g sorte oliven
salt og peber
Endvidere: træspyd

  1. Vask squashene og skær dem i runde eller aflange skiver.
  2. Vask tomaterne og træk dem på 8 træspyd. Pensl grønsagerne med olivenolie og steg dem påen varm grill, grillen i ovnen eller på en grillpande.
  3. Pisk en dressing sammen af citronsaft, olivenolie, knust hvidløg og hakket basilikum og smag til med salt og peber.
  4. Læg grønsagerne på et smukt fad. Dryp dressingen over og drys med fetaost og oliven.