Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Opskrift på gris rosmarinspyd med feta-fennikel-salat
Foto: Andreas Wiking Gris på rosmarinspyd med feta-fennikel-salat

Opskrift på gris rosmarinspyd med feta-fennikel-salat

Gris på rosmarinspyd med feta-fennikel-salat

30 minutter
Print
4

400 g svinemørbrad
4 rosmarinkviste
1 fed knust hvidløg
lidt olie til pensling
salt, peber
750 g små kartofler
2 fintsnittede fennikelknolde
1 agurk
1/4 dl frisk hakket estragon
1 spsk olivenolie
1 spsk citronsaft
150 g feta
1 stor håndfuld rucola
25 g græskarkerner
300 g groft brød.

Energi pr. person:
656 Kcal
Fedt:
29 %
Protein:
25 %
Kulhydrant:
46 %

Sådan gør du

Skær mørbraden i skiver, sæt skiverne på rosmarinkvistene og pensel kødet med olie. Krydr med knust hvidløg, salt og peber.
Kog kartoflerne møre i letsaltet vand ca. 16 min.
Bland fintsnittet fennikel med agurkebåde, estragon, olivenolie og citronsaft.
Krydr salaten med salt og peber og drys med feta i tern, rucola og græskarkerner.
Grill kødet 3 min. på hver side, og servér med salat, kartofler og brød.

Tip

Er du meget til kylling og kalkun kan det også bruges


Se, hvad vi ellers skriver om: Mørbrad, Grillspyd, Grillmad, Sommer, Svin, Dansk mad og Hovedret