Opskrift på gris rosmarinspyd med feta-fennikel-salat
SPONSORERET indhold

Gris på rosmarinspyd med feta-fennikel-salat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Gitte Heidi Rasmussen Foto: Andreas Wiking
14. jul. 2010 | Opskrift | ALT for damerne
4 | Total: 30 min

Ingredienser

400 g svinemørbrad
4 rosmarinkviste
1 fed knust hvidløg
lidt olie til pensling
salt, peber
750 g små kartofler
2 fintsnittede fennikelknolde
1 agurk
1/4 dl frisk hakket estragon
1 spsk olivenolie
1 spsk citronsaft
150 g feta
1 stor håndfuld rucola
25 g græskarkerner
300 g groft brød.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    656 Kcal
  • Fedt:
    29 %
  • Protein:
    25 %
  • Kulhydrat:
    46 %

Sådan gør du

Skær mørbraden i skiver, sæt skiverne på rosmarinkvistene og pensel kødet med olie. Krydr med knust hvidløg, salt og peber.
Kog kartoflerne møre i letsaltet vand ca. 16 min.
Bland fintsnittet fennikel med agurkebåde, estragon, olivenolie og citronsaft.
Krydr salaten med salt og peber og drys med feta i tern, rucola og græskarkerner.
Grill kødet 3 min. på hver side, og servér med salat, kartofler og brød.