Gris på rosmarinspyd med feta-fennikel-salat
Ingredienser
400 g svinemørbrad
4 rosmarinkviste
1 fed knust hvidløg
lidt olie til pensling
salt, peber
750 g små kartofler
2 fintsnittede fennikelknolde
1 agurk
1/4 dl frisk hakket estragon
1 spsk olivenolie
1 spsk citronsaft
150 g feta
1 stor håndfuld rucola
25 g græskarkerner
300 g groft brød.
Næringsindhold
-
Energi pr. person:656 Kcal
-
Fedt:29 %
-
Protein:25 %
-
Kulhydrat:46 %
Sådan gør du
Skær mørbraden i skiver, sæt skiverne på rosmarinkvistene og pensel kødet med olie. Krydr med knust hvidløg, salt og peber.
Kog kartoflerne møre i letsaltet vand ca. 16 min.
Bland fintsnittet fennikel med agurkebåde, estragon, olivenolie og citronsaft.
Krydr salaten med salt og peber og drys med feta i tern, rucola og græskarkerner.
Grill kødet 3 min. på hver side, og servér med salat, kartofler og brød.
Tip
Er du meget til kylling og kalkun kan det også bruges