Opskrift på grød med frugtkompot
SPONSORERET indhold

Grød med frugtkompot

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Gitte Heidi Rasmussen Foto: Andreas Wiking
29. mar. 2010 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

Tilberedningstid: 15 min

1 rødt æble
1 pære
1 stang vanille
1/4 dl sukker
4 dl femkornsflager fra Urtekram
5 dl vand
7 dl minimælk
salt.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    245 Kcal
  • Fedt:
    11 %
  • Protein:
    16 %
  • Kulhydrat:
    73 %

Sådan gør du

Skær æble og pære i små stykker og kom det i en gryde sammen med en flækket vanillestang samt sukker.

Bring langsomt frugten i kog og lad den simre, til frugten er mør.
Kom femkornsflagerne i en tykbundet gryde, hæld vandet over og bring det i kog under omrøring. Tilsæt mælk og lad det simre et par minutter, til grøden er tyk og jævn.
Smag til med salt, og servér straks med lun æble-pærekompot.