SPONSORERET indhold
Grød med frugtkompot
4
Ingredienser
Tilberedningstid: 15 min
1 rødt æble
1 pære
1 stang vanille
1/4 dl sukker
4 dl femkornsflager fra Urtekram
5 dl vand
7 dl minimælk
salt.
Næringsindhold
-
Energi pr. person:245 Kcal
-
Fedt:11 %
-
Protein:16 %
-
Kulhydrat:73 %
Sådan gør du
Skær æble og pære i små stykker og kom det i en gryde sammen med en flækket vanillestang samt sukker.
Bring langsomt frugten i kog og lad den simre, til frugten er mør.
Kom femkornsflagerne i en tykbundet gryde, hæld vandet over og bring det i kog under omrøring. Tilsæt mælk og lad det simre et par minutter, til grøden er tyk og jævn.
Smag til med salt, og servér straks med lun æble-pærekompot.
TIP
Grøden kan koges på alle slags kornflager, så brug, hvad du har i skabet.
Energi pr. person: 245 kcal, fedt 11%, protein 16%, kulhydrat 73%.