TILMELD DIG KVINDELØBET SENEST D. 30. APRIL FOR KUN 259 KR.

Iscreme opskrift med frugt
Foto: Line Thit Klein Grøn te-iscreme med frugt

Iscreme opskrift med frugt

Grøn te-iscreme med frugt

En lækker og let aflutning på en udsøgt sushi middag.

printer Print
plate 6

1 stang vanilje
4 æggeblommer, pastauriseret
3 spsk. flormelis
2 spsk matchapulver (grøntepulver)
2 dl letmælk
2,5 dl piskefløde
24 brombær
24 hindbær

Sådan laver du iscremen

Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud. Pisk æggeblommer, vaniljekorn, flormelis og matchapulver så lyst som muligt.Tilsæt forsigtigt mælken under piskning. Pisk fløden til skum og vend den forsigtig med æggemassen.

Hæld cremen i en beholder, og dæk med en tætsluttet låg. Sæt cremen i frysen i 2-3 timer eller hæld cremen i en ismaskine og følg fabrikantens instruktioner.

Ved servering skyller du formen under koldt vand og løsner isen langs kanten.

Skær isen i skiver eller lave iskugler. Anret isen og pynt desserten med forskellige bær.

Se, hvad vi ellers skriver om: Sommerdessert, Hjemmelavet is, Dansk mad og Dessert