Ingredienser
Tid: 15 min.
Kogetid: 1-2 min.
1400 g grønne asparges
5 radiser
4 æg
50 g parmesan (revet)
1 bundt frisk kørvel
Dressing:
4-5 spsk. olie
1 spsk. sennep
1 spsk. hvidvineddike
salt
friskkværnet peber
Sådan laver du de grønne asparges med hakkede hårdkogte æg
- Skyl aspargesene, og knæk enderne af. Kom dem i kogende, letsaltet vand i 2 min. Hæld derefter koldt vand over dem, og læg dem på et fad.
- Skyl radiserne, og skær dem i tynde skiver, kassér enderne. Fordel dem over aspargesene.
- Kog æggene ca. 8 min., og hak dem fint. Kom dem over aspargesene.
- Fordel parmesanen over.
- Bland ingredienserne til dressingen sammen, og kom den over.
- Pynt aspargesene med kørvel, og servér med godt brød til.