Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Grønne asparges med hakket æg og radiser
Foto: Columbus Leth Lækre grønne asparges med hakket hårdkogte æg på toppen - lækkert!

Grønne asparges med hakket æg og radiser - opskrift fra Hjemmet

Grønne asparges med hakket æg og radiser

Asparges er smagen af sommer. Her følger en lækker opskrift med hakket æg og radiser.

15 minutter
Print
Grønne asparges til 4 personer

Tid: 15 min.
Kogetid: 1-2 min.

1400 g grønne asparges
5 radiser
4 æg
50 g parmesan (revet)
1 bundt frisk kørvel

Dressing:
4-5 spsk. olie
1 spsk. sennep
1 spsk. hvidvineddike
salt
friskkværnet peber

Sådan laver du de grønne asparges med hakkede hårdkogte æg

  1. Skyl aspargesene, og knæk enderne af. Kom dem i kogende, letsaltet vand i 2 min. Hæld derefter koldt vand over dem, og læg dem på et fad.
  2. Skyl radiserne, og skær dem i tynde skiver, kassér enderne. Fordel dem over aspargesene.
  3. Kog æggene ca. 8 min., og hak dem fint. Kom dem over aspargesene.
  4. Fordel parmesanen over.
  5. Bland ingredienserne til dressingen sammen, og kom den over.
  6. Pynt aspargesene med kørvel, og servér med godt brød til.

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Asparges, Grønne asparges, Vegetarisk, Forret og Frokost