Wok opskrift med grøntsager og ris
SPONSORERET indhold

Grøntsags-wok med ris

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Pernille Skjødt Foto: Wichmann og Bendtsen
19. jan. 2010 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

1 bundt forårsløg
1 rød peberfrugt
1 grøn squash
2 stilke bladselleri
3 gulerødder
1½ spsk vindruekerneolie
1½ spsk revet frisk ingefær
1 fed finthakket hvidløg
1-1½ tsk finthakket rød chili
saften af 1 lime
½ bundt koriander
2 spsk hakket persille.

Sådan gør du

Skær top og bund af forårsløgene og snit dem i lange tynde skiver på skrå. Halvér peberfrugten, fjern kernerne og skær den i tynde strimler og snit ligeledes squash, bladselleri og gulerod i strimler.

Opvarm en wok og steg grøntsagerne i lidt olie 2-3 min. Krydr grøntsagerne med ingefær, hvidløg, salt og peber og steg fortsat 1 min. Tag wokken af varmen og krydr med limesaft, koriander og persille.
Servér wok-grøntsager med tamari soya, lime skåret i både og kogte jasminris.