SPONSORERET indhold
Hamburgerryg med tzatziki
Saftig hamburgerryg med lækkert tilbehør.
Af: BENTE NISSEN LUNDSGAARD, KAREN HARE, SANDRA LEGIH DRAZNIN OG DIABETESFORENINGEN, DIABETES.DK, TLF. 66129006
Foto: MIKKEL ADSBØL, BETINA HASTOFT OG THOMAS HERGAARD
4 personer
Ingredienser
Arbejdstid: 15 min.
Kogetid: 40 min.
600-800 g hamburgerryg
Tzatziki:
½ agurk
3 dl græsk yoghurt (10%)
1-2 fed hvidløg
salt og peber
Tilbehør: tomatsalat og ovnbagte halve kartofler krydret
med oregano
- Kog hamburgerryggen i ca. 40 min. Lad den trække i kogevandet i ca. 20 min. Fjern kogenettet, og skær kødet i tynde skiver.
- Tzatziki:Riv agurken på råkostjernet. Kom den i en sigte, og drys med salt. Pres saften ud med bagsiden af en ske. Bland agurk, yoghurt, presset hvidløg, salt og peber i en skål.
- Servér tzatzikien til hamburgerryggen sammen med tomatsalat og ovnbagte kartofler.
- Tip: Brug rester af hamburgerryg til f.eks. pålæg.