Hindbærsnitter
SPONSORERET indhold

Hindbærsnitter af mørdej

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Små søde snitter med hindbærmarmelade og sukkerpynt.

Af: BENTE NISSEN LUNDSGAARD, KAREN HARE, SANDRA LEGIH DRAZNIN OG DIABETESFORENINGEN, DIABETES.DK, TLF. 66129006 Foto: MIKKEL ADSBØL, BETINA HASTOFT OG THOMAS HERGAARD
27. jul. 2015 | Opskrift | Hjemmet
8 stk.

Ingredienser

Arbejdstid: 30 min.
Bagetid: 10 min.
Mørdej:
100 g smør
3½ dl hvedemel
1 spsk. flormelis
1 æg
Fyld:
1½ dl hindbærmarmelade
Lyserød glasur:
1 dl flormelis
1½ tsk. frugtfarve

  1. Skær smør i små terningner, og bland det med mel og flormelis i en skål. Saml dejen med æg, og pak den ind i madpapir. Sæt dejen på køl i mindst 1 time.
  2. Del dejen i 2, og rul begge dejklumper ud på bagepapir i målene 20 x 24 cm. Smør hindbær-marmelade på i et jævnt lag på den ene dejplade, og læg den anden ovenpå. Skær pladerne i snit-ter på ca. 5x6 cm.
  3. Bag snitterne midt i ovnen ved 180 grader i ca. 10 min.
  4. Rør glasuren sammen, og dryp den på snitterne, når de er kølet af.