SPONSORERET indhold
Hindbærsnitter af mørdej
Små søde snitter med hindbærmarmelade og sukkerpynt.
Af: BENTE NISSEN LUNDSGAARD, KAREN HARE, SANDRA LEGIH DRAZNIN OG DIABETESFORENINGEN, DIABETES.DK, TLF. 66129006
Foto: MIKKEL ADSBØL, BETINA HASTOFT OG THOMAS HERGAARD
8 stk.
Ingredienser
Arbejdstid: 30 min.
Bagetid: 10 min.
Mørdej:
100 g smør
3½ dl hvedemel
1 spsk. flormelis
1 æg
Fyld:
1½ dl hindbærmarmelade
Lyserød glasur:
1 dl flormelis
1½ tsk. frugtfarve
- Skær smør i små terningner, og bland det med mel og flormelis i en skål. Saml dejen med æg, og pak den ind i madpapir. Sæt dejen på køl i mindst 1 time.
- Del dejen i 2, og rul begge dejklumper ud på bagepapir i målene 20 x 24 cm. Smør hindbær-marmelade på i et jævnt lag på den ene dejplade, og læg den anden ovenpå. Skær pladerne i snit-ter på ca. 5x6 cm.
- Bag snitterne midt i ovnen ved 180 grader i ca. 10 min.
- Rør glasuren sammen, og dryp den på snitterne, når de er kølet af.