Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Hindbærsnitter
Foto: MIKKEL ADSBØL, BETINA HASTOFT OG THOMAS HERGAARD

Hindbærsnitter af mørdej

Små søde snitter med hindbærmarmelade og sukkerpynt.

8 stk.
Print

Arbejdstid: 30 min.
Bagetid: 10 min.
Mørdej:
100 g smør
3½ dl hvedemel
1 spsk. flormelis
1 æg
Fyld:
1½ dl hindbærmarmelade
Lyserød glasur:
1 dl flormelis
1½ tsk. frugtfarve

  1. Skær smør i små terningner, og bland det med mel og flormelis i en skål. Saml dejen med æg, og pak den ind i madpapir. Sæt dejen på køl i mindst 1 time.
  2. Del dejen i 2, og rul begge dejklumper ud på bagepapir i målene 20 x 24 cm. Smør hindbær-marmelade på i et jævnt lag på den ene dejplade, og læg den anden ovenpå. Skær pladerne i snit-ter på ca. 5x6 cm.
  3. Bag snitterne midt i ovnen ved 180 grader i ca. 10 min.
  4. Rør glasuren sammen, og dryp den på snitterne, når de er kølet af.
Se, hvad vi ellers skriver om: Hindbærsnitter og Hindbær