SPONSORERET indhold
Hjemmelavede luksus træstammer
Den klassiske træstamme er superlækker og slet ikke svær at lave selv. Se her, hvordan du laver træstammer derhjemme.
Ca. 12 stk. træstammer |
Total: 45 min
Ingredienser
Tid: ca. 45 min. plus tid til afkøling
200 g mørk chokolade
25 g smør
½ dl piskefløde
2 spsk. romessens
100 g fintrevet marcipan
Overtræk:
200 g groftrevet marcipan
100 g flormelis
25 g glukosesirup
100 g mørk chokolade
Sådan laver du træstammer
- Hak chokoladen, og smelt den i en skål over vandbad. Rør smør, fløde og romessens i den smeltede chokolade, og tilsæt fintrevet marcipan. Sæt massen tildækket i køleskabet i et par timer.
- Form 12 træstammer af massen. Den er klistret, men form den, så godt du kan. Stil træstammerne på køl et par timer, til massen er hård.
- Kom marcipan, flormelis og glukose i en skål, og rør sammen med en håndmiker med dejkroge til en ensartet konsistens. Rul marcipanmassen ud på et bord drysset med lidt flormelis. Skær den ud i passende stykker, og rul den om træstammerne.
- Hak chokoladen, og smelt i en skål over vandbad. Dyp enderne af hver træstamme i chokolade, og lad den størkne. Opbevar træstammerne på køl.