Ingredienser
Arbejdstid:
40 min.
Koge/stegetid:
15 min.
Ikke fryse-egnet
(4-6 personer)
2-3 stk. kyllingebryst, ca. 500 g
2 dl hønsebouillon
250 g champignon
15 g smør
2-3 tsk karry
salt og peber
1 rød peberfrugt
150 g frosne ærter
grøn salat
Dressing:
75 g mayonnaise
1 dl syrnet fløde 9%
1-2 spsk citronsaft
salt og peber
Pynt: Salatblade, persille eller brøndkarse
- Læg kyllingekødet i en gryde med varm bouillon og lad det simre under låg 12-15 min.
- Lad kødet afkøle i bouillonen.
- Rens champignonerne og skær dem i skiver. Steg dem på en pande med smør og karry og krydr med salt og peber.
- Hæld dem over på en tallerken og lad dem afkøle.
- Rens peberfrugten og snit den i tynde strimler. Lad ærterne tø op.
- Pisk mayonnaise sammen med syrnet fløde og rør karrysvampene i.
- Smag til med citronsaft, salt og peber.
- Skær det afkølede kyllingekød i skiver og vend dem i dressingen sammen med peberfrugt og ærter.
- Anret i en skål foret med skyllede salatblade.