Hønsesalat
SPONSORERET indhold

Hønsesalat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Katrine Klinken Foto: Thomas Hergaard
20. jan. 2012 | Opskrift | Hjemmet
(4-6 personer)

Ingredienser

Arbejdstid: 30 min.
Kogetid: ca. 25 min. (for lår ca. 40 min.)
Ikke fryse-egnet
3-4 stk. kyllingebryst eller
2-3 kyllingelår (250 g)
1 laurbærblad
1 lille tørret chili
6-8 stængler bladselleri (små stykker)
1 gulerod (skiver)
2½ dl cremefraiche 18 %
1-2 tsk stærk karry
salt og friskkværnet
peber

  1. Kog kyllingekødet i 15 min. med laurbærblad og chili i letsaltet vand, så det næsten dækker.
  2. Kassér laurbærbladet og chilien. Tilsæt stykker af bladselleri og gulerodsskiver.
  3. Kog 10-15 min., til kødet er gennemvarmet.
  4. Lad det køle af. Pil kødet fra benene, si grønsagerne fra og bland dem med kødet og en dressing af cremefraiche smagt til med karry.
  5. Smag hønsesalaten til med salt og peber.