Ingredienser
300 g hvid chokolade
korn fra 1 vaniljestang
100 g macademianødder
50 g pistacienødder
ca. 40 g frysetørret hindbær eller jordbær
100 g mini-skumfiduser, gerne i forskellige farver
Sådan gør du
- Anbring den hvide chokolade og vaniljekornene i en varmefast skål, og smelt chokoladen over vandbad.
- Når halvdelen af chokoladen er smeltet, tages chokoladen af vandbadet og røres rundt, så vaniljen fordeles i den flydende chokolade.
- Vend nødder, frysetørrede bær (gem lidt til topping) og skumfiduser rundt i chokoladen, og fordel blandingen i en form på ca 15 x 20 cm foret med bagepapir.
- Drys lidt frysetørrede bær over, dæk formen med film, og lad den stå køligt i et par timer, hvorefter den skæres i små firkanter og serveres. Det kan fint holde sig på køl i en uges tid.