Hvide chokoladekugler
SPONSORERET indhold

Hvide chokoladekugler

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Skønt og lækkert, når den søde tand melder sig. Og du får samtidig både sundt fedt og gode næringsstoffer.

Af: Majbritt Louring Engell Foto: Maria Nørregaard
26. sep. 2013 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

20 stk.
75 g tørrede abrikoser
60 g mandel
1 spsk kokosolie
1 plade sukkerfri hvid chokolade, f.eks. Cavalier Stevia, hvid bar m. rice crisp
2 spsk piskefløde
80 g kokosmel
1 tsk salt
5-8 dråber romessens eller mandelessens
50 g mandelflager og hakkede pistacienødder

1/ Kog de tørrede abrikoser i vand i ca. 10 min. Hæld alt vandet fra og blend dem med en stavblender.

2/ Mal mandlerne i en kaffekværn, blender eller minihakker.

3/ Smelt hvid chokolade og fløde over et vandbad. Rør begge dele sammen med de resterende ingredienser. Lad massen stå på køl nogle timer.

4/ Tril konfektmassen til små kugler og rul dem i mandelflager og pistacienødder.

5/ Opbevar kuglerne i køleskabet.

100 kcal pr. stk.

Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter