SPONSORERET indhold
Islagkage med hindbær
Skøn dessert - islagkage med hindbæriscreme og vaniljeiscreme. Islagkagen er pyntet med søde marengskys, hindbær og chokolade, og vil helt sikkert gøre lykke til både hverdag og fest.
4 personer
Ingredienser
Arbejdstid: 40 min.
Indfrysningstid:
ca. 3 timer
4 æggeblommer (delt i 2 portioner)
100 g flormelis (delt i 2 portioner)
½ liter piskefløde (letpisket flødeskum, delt i 2 portioner)
150 g hindbær (mosede, evt. fra frost)
evt. 2 spsk frugtbrændevin (f.eks. framboise eller frugtsnaps)
1 vaniljestang (kornene)
Pynt:
50 g hindbær (optøede)
50 g mørk chokolade (hakket)
12 marengskys
- Hindbæriscreme:
Pisk 2 æggeblommer med 50 g flormelis, til det er skummende og luftigt. Vend mosede hindbær og evt. likør i og derefter flødeskum af ¼ liter fløde. Hæld det i en springform beklædt med film og sæt det straks i fryseren. Lad det første lag is fryse i ca. 30 min. - Vaniljeiscreme:
Pisk 2 æggeblommer med 50 g flormelis og vaniljekorn, til det er skummende og luftigt. Vend flødeskum af ¼ liter fløde i. Hæld det i springeformen oven på hindbæriscremen og sæt det i fryseren i mindst et par timer. - Pynt med hindbær, chokolade og kys.