Italiensk brødsalat
SPONSORERET indhold

Italiensk brødsalat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

de gamle brødrester på er at bruge dem i en salat. Denne enkle salat er en klassiker i det italienske køkken.

Af: Thomas Hergaard Foto: Thomas Hergaard
08. maj. 2012 | Opskrift | Hjemmet
(4-5 personer)

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Trækketid: 30 min.
Ikke fryse-egnet
4 skiver brød (uden skorpe)
½ kg tomater (mindre stykker)
3-4 hvidløgsfed (pillede og finthakkede)
1 stort bdt basilikum (pillede)
evt. lidt salat
1 rødløg (delt i smalle både)
salt og kværnet peber
Marinade:
6 spsk olivenolie
2 spsk rødvinseddike

  1. Skær brødet i små terninger og kom det i en salatskål. Vend tomaterne i. Drys salt og peber over.
  2. Pisk marinaden sammen og vend den i salatblandingen, så brødet bliver godt gennemvædet. Bland hvidløg i, og lad salaten trække koldt en halv times tid.
  3. Vend basilikumbladene og evt. salat i sammen med løget.