Jordbær med lakridscreme og hvid chokolade
Vores variant af jordbær med fløde, nu med lakridscreme og hvid chokolade.
Tid: ca. 15 min.
(4 pers.)
500 g jordbær
ca. 2-3 spsk. sukker
50 g hvid chokolade
2 skiver rugbrød
Lakridscreme:
2 dl piskefløde
1 dl cremefraiche, 18 %
1 spsk. flormelis
2-3 tsk. lakridspulver
1. Skyl og nip jordbærrene. Drys dem med lidt sukker.
2. Lav spåner af chokoladen, eller hak den fint.
3. R ist rugbrødet hårdt på begge sider, og hak det fint.
4. Pisk fløden til let skum, og vend forsigtigt med cremefraiche, flormelis og lakridspulver.
5. Fordel jordbærrene i skåle, og hæld lakridscreme over. Drys med rugbrød, og top med hvid chokolade.
► SE OGSÅ: Hindbæris
► SE OGSÅ: Ispinde med mango og jordbær
► SE OGSÅ: 5 opskrifter med sommersøde jordbær