Jordbær med lakridscreme og hvid chokolade
SPONSORERET indhold

Jordbær med lakridscreme og hvid chokolade

Forkæl dig selveller dine gæster med sommerens nemmeste dessert.

Foto: Columbus Leth
19. jun. 2015 | Opskrift | BoligLiv

Jordbær med lakridscreme og hvid chokolade


Vores variant af jordbær med fløde, nu med lakridscreme og hvid chokolade.

Tid: ca. 15 min.
(4 pers.)

500 g jordbær
ca. 2-3 spsk. sukker
50 g hvid chokolade
2 skiver rugbrød

Lakridscreme:
2 dl piskefløde
1 dl cremefraiche, 18 %
1 spsk. flormelis
2-3 tsk. lakridspulver

1. Skyl og nip jordbærrene. Drys dem med lidt sukker.
2. Lav spåner af chokoladen, eller hak den fint.
3. R ist rugbrødet hårdt på begge sider, og hak det fint.
4. Pisk fløden til let skum, og vend forsigtigt med cremefraiche, flormelis og lakridspulver.
5. Fordel jordbærrene i skåle, og hæld lakridscreme over. Drys med rugbrød, og top med hvid chokolade.


► SE OGSÅ: Hindbæris

► SE OGSÅ: Ispinde med mango og jordbær

► SE OGSÅ:
5 opskrifter med sommersøde jordbær