Ingredienser
Arbejdstid: 30 min.
Bagetid: 35 min.
Fryse-egnet
200 g mørk chokolade
200 g smør
4 æg
250 g farin
250 g (glutenfri) mel
1 tsk (glutenfri) bagepulver
1 tsk st. kanel
1 tsk st. ingefær
1/2 tsk st. nelliker
1/4 tsk st. peber
125 g valnødder
150 g hvid chokolade (kan udelades)
Pynt: evt. kakao
- Tænd ovnen på 175 grader. Hak den mørke chokolade groft og smelt den sammen med smør over svag varme eller vandbad.
- Pisk æggene let sammen med farin.
- Sigt mel, bagepulver og krydderier sammen og rør dejen sammen.
- Vend valnødder og grofthakket hvid chokolade i. Fyld dejen i en smurt firkantet form (ca. 22 x 22 cm).
- Bag kagen midt i ovnen ca. 35 min. Stil den til afkøling på en rist. Server kagen i kvadratiske eller rektangulære stykker og drys evt. med lidt sigtet kakao.