Æbleflæsk
SPONSORERET indhold

Kalorielet æbleflæsk

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Æbleflæsk er oplagt til den traditionelle julebuffet eller som en lækkerbisken til dig selv.

Af: Inge Kauffeldt (DDV) Foto: Lars Ranek Opskrifter: Inge Kauffeldt (DDV)
02. jan. 2012 | Opskrift | Hjemmet

Ingredienser

25 g løg i tynde skiver
1 æble
1 tsk olie til stegning
1 tsk æbleeddike
lidt knust enebær
lidt vaniljekorn
salt & peber
40 g røget mørbrad

  1. Skær løget i tynde skiver og æblet i både. Varm olie op på panden og steg løg og æble, til de har en gylden farve.
  2. Tilsæt æbleeddike, knust enebær og vaniljekorn og lad det stege med i et par minutter. Krydr med salt og peber.
  3. Skær mørbraden i tynde skiver og steg dem på en tør pande på begge sider.
  4. Anret æble/løg blandingen i et lille fad og læg mørbradskiverne ovenpå. Serveres lun.