Kålsalat med oksekød
SPONSORERET indhold

Kålsalat med oksekød

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Louisa Lorang Foto: Anders Schønnemann
13. feb. 2014 | Opskrift | ALT for damerne
2

Ingredienser

2 gode bøffer
lidt olivenolie
salt

Dressing:
½ dl fiskesauce
½ dl limesaft
2 spsk sukker
1-2 spsk hakket rød chili, eller efter smag (men ikke for lidt!)

Grøntsager:
1 spidskål eller ½ hvidkål
4 gulerødder
2 rødløg, i tynde både
1 stor håndfuld mynteblade
1 stor håndfuld plukket koriander
1 dl saltede peanuts, hakkede

Sådan gør du

Steg bøfferne i en smule olie på en varm pande. Krydr dem med salt, og skær dem i skiver lige inden brug. Rør imens fiskesauce, lime, sukker og chili sammen. Snit kålen fint, og skær gulerødderne i julienne, eller riv dem groft. Vend kål, gulerødder, løg, mynte, koriander og peanuts sammen med dressingen. Smag til – det skal være både stærkt og syrligt. Vend kød i, og servér straks salaten som et skønt hovedmåltid.

TIP! Servér grove ris til retten, hvis du har brug for mere fylde.