Ingredienser
Arbejdstid:
25 min.
Bagetid:
40 min.
Fryse-egnet
(ca. 20 stk.)
200 g smør
125 g mørk chokolade
125 g hvedemel
2 spsk stødt kanel
1 tsk vaniljesukker
1 tsk bagepulver
½ tsk salt
3-4 æg
150 g rørsukker
150 g honning
150 g valnødder (grofthakkede)
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Smelt smør og chokolade sammen ved svag varme.
- Sigt melet sammen med krydderierne og bagepulveret og tilsæt salt.
- Pisk æggene sammen med sukker og honning og tilsæt chokoladesmørret.
- Vend mel og valnødder i dejen og fyld den i en smurt form (22x22 cm).
- Bag kagen midt i ovnen 30-40 min. – til den lige akkurat er gennembagt.
- Lad kagen afkøle og skær den i firkanter.
- Pynt evt. med sigtet flormelis og kanel.