Kartoffelsalat med æg og røget sild
Foto: Thomas Hergaard

Kartoffelsalat med æg og røget sild - opskrift fra Hjemmet

Kartoffelsalat med æg og røget sild

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate (4 personer)

Arbejdstid: 30 min.
Kogetid: 20 min.
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
2 røgede sild
Kartoffelsalat:
500 g kartofler (kogte i tern)
1½ dl cremefraiche (18%)
1 lille bundt frisk dild (små duske)
salt og friskkværnet peber
8 grønne salatblade
2-3 æg (hårdkogte, både)
Tilbehør:
evt. brød

  1. Kartoffelsalat: Skrub kartoflerne og kog dem i letsaltet vand i 15-20 min. Skær kartoflerne i tern og afkøl dem.
  2. Rør cremefraiche sammen med dild. Vend sammen med kartoflerne og smag til med salt og peber.
  3. Sild: Skær hoved og hale af fiskene. Åbn i bugen og læg dem fladt på skindsiden.
  4. Løft rygbenet op fra halen. Skrab resten af benene væk med en kniv, vend fisken om og træk forsigtigt fiskeskindet af fra halespidsen. Del fiskekødet i mindre stykker.
  5. Anret salatblade med kartoffelsalat og læg stykker af sild og æg på toppen. Spis evt. brød til.

 

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Fisk, Kartoffelsalat, Sild og Forret