Kirsebærtrøfler

Foto: Thomas Hergaard

Kirsebærtrøfler - opskrift fra Hjemmet

Kirsebærtrøfler

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate (18-24 stk.)
Ingredienser

Arbejdstid: 45 min.
Kogetid: 3 min.
Ikke fryse-egnede
200 g mørk chokolade (grofthakket)
1 dl piskefløde
1 spsk kirsebærlikør
50 g amarenakirsebær eller syltede kirsebær (grundigt afdryppede, hakkede)
Pynt:
kakao, hakket mørk chokolade eller chokoladespåner

  1. Kom chokoladen i en skål. Giv fløden et stille opkog og hæld den over chokoladen. Rør, til chokoladen er smeltet sammen med fløden.
  2. Tilsæt kirsebærlikør og kirsebær og stil trøffelmassen koldt, til den kan formes (1-2 timer).
  3. Form trøffelmassen til kugler og tril dem i kakao, hakket chokolade eller chokoladespåner.
  4. Opbevar trøffelkuglerne i en kagedåse i køleskabet.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Julemad, Konfekt og Kirsebær

610x200_woordy_knap2.jpeg