Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Kirsebærtrøfler
Foto: Thomas Hergaard

Kirsebærtrøfler - opskrift fra Hjemmet

Kirsebærtrøfler

(18-24 stk.)
Print

Arbejdstid: 45 min.
Kogetid: 3 min.
Ikke fryse-egnede
200 g mørk chokolade (grofthakket)
1 dl piskefløde
1 spsk kirsebærlikør
50 g amarenakirsebær eller syltede kirsebær (grundigt afdryppede, hakkede)
Pynt:
kakao, hakket mørk chokolade eller chokoladespåner

  1. Kom chokoladen i en skål. Giv fløden et stille opkog og hæld den over chokoladen. Rør, til chokoladen er smeltet sammen med fløden.
  2. Tilsæt kirsebærlikør og kirsebær og stil trøffelmassen koldt, til den kan formes (1-2 timer).
  3. Form trøffelmassen til kugler og tril dem i kakao, hakket chokolade eller chokoladespåner.
  4. Opbevar trøffelkuglerne i en kagedåse i køleskabet.
Se, hvad vi ellers skriver om: Julemad, Konfekt og Kirsebær