Kokos-snebolde
SPONSORERET indhold

Kokos-snebolde

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Snebolde er en rigtig juleklassiker. Her har vi givet dem et twist med lidt syrlig lime, der smager skønt sammen med kokos og chokolade.

Af: Thomas Hergaard Foto: Thomas Hergaard
06. aug. 2014 | Opskrift | Hjemmet
(ca. 20 stk.)

Ingredienser

Arbejdstid: 25 min.
Ikke fryse-egnede
150 g kokosmel
100 g flormelis
½ tsk vaniljesukker
1 usprøjtet lime (fintrevet skal + 1 spsk saft)
¾ dl piskefløde
Pynt:
150 g chokolade (hvid eller mørk, smeltet)
75 g kokosmel

  1. Kør kokosmel, flormelis, vaniljesukker og limeskal sammen i en foodprocessor og tilsæt limesaft og fløde. Form massen til små kugler og læg dem på bagepapir i køleskabet i 1 times tid.
  2. Dyp kuglerne i smeltet chokolade og tril dem i kokosmel. Opbevares i en kagedåse i køleskabet.